Freestyle


Ieder seizoen tracht XBRIGADE je freestyle skills verder te verbeteren zodat je binnen de kortste keren over jumps van 30m kan vliegen en de termen triple cork, sideflip en seatbelt en octo grab geen onbekenden meer zijn voor jou.

VOOR IEDEREEN
Alle niveaus kunnen bij ons terecht.
Je moet wel onmiddelijk kunnen starten met freestyle tricks, op de gewone piste moet je dus vlot bochten kunnen nemen.
We proberen steeds voldoende coaches op elke training te hebben, zodat elke rider op zijn niveau begeleiding krijgt.
We trainen op jumps, boxen, rails en flattricks op de piste, een gevarieerd aanbod dus!

EEN TESTLES
Als je niet geheel zeker bent dat het je ding is, kan je één keer gratis deelnemen als een testles . Je kan dan ondervinden hoe het er tijdens een training aan toe gaat en proeven van de sfeer en de motivatie die je op deze trainingen ondervind.
Na de sessie krijg je feedback van de coaches over wat ze zagen en ook zij evalueren of het inderdaad de geschikte moment is om in te stappen in het team.
Als je hierna merkt dat het inderdaad wel is wat je ervan verwachtte kan je overgaan naar de volgende stap: je inschrijven.

LET OP EEN TESTLES MOET STEEDS VOORAFGAAND GEMELD WORDEN PER EMAIL.

INSCHRIJVEN
Via de website kan je jezelf registreren, na registratie en betaling ben je lid van de club en ben je verzekerd voor al je indoor activiteiten.
We proberen deze module zsm online te krijgen.

TRAININGEN
We trainen gedurende het hele seizoen september-april en dit 2 keer per week.

SKI traint :
- op maandagavond van 18.30u-20.00u
SNOWBOARD traint :
- op woensdagavond van 18.30u-20.00u

Vrijdagavond is het 'freestyle friday' en trainen SKI en SNOWBOARD samen van 19.00u-20.30u.

We trainen niet op vrijdagen voor schoolvakanties.

LIDGELD
Het lidgeld voor een volledig seizoen bedraagt 225€ en hiermee heb je recht op deelname aan alle trainingen, je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor deelname aan één training per week waarvoor je dan 185€ betaalt.

In dit lidgeld zit een verzekering via Sneeuwsport Vlaanderen en een competitielicentie vervat. Hiermee ben je verzekerd op de indoorbanen in België (alle info http://www.sneeuwsportvlaanderen.be/cm/word-lid/verzekering/basic-safe-snow) en ben je ook in orde om deel te nemen aan de belgische competities ( alle info http://www.sneeuwsportvlaanderen.be/cm/word-lid/verzekering/competitielicentie)
Het overige bedrag dient voor de clubwerking, hiermee vergoeden we onze trainers/onkosten, investeren we in nieuwe infrastructuur en organiseren we activiteiten.

Lidgeld is exclusief pistetoegang, dit dient apart met de piste geregeld te worden. Voor bijkomende info raadpleeg de website van de piste.Reacties